Terveyspaketit

Tutustu laajaan valikoimaamme terveystarkastuspaketteja, jotka on suunniteltu huolellisesti juuri sinun tarpeisiisi. Heelan terveyspaketit ovat helppo ja luotettava tapa saada selville olennaiset tiedot kehosi hyvinvoinnista.

Miesten terveyspaketti – Terveys mittatilaustyönä 

Miesten terveyspaketti tarjoaa kattavan katsauksen terveydentilaasi tärkeiden verikokeiden, hormonimittausten ja muiden tutkimusten avulla. Tarkastelemme muun muassa kolesteroli- ja verensokeriarvoja, maksan ja munuaisten toimintaa sekä testosteronitasoja. Tulosten avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä elämäntapamuutoksista ja omasta hyvinvoinnista. Miesten terveyspaketti on täydellinen lahja itsellesi tai läheisellesi, joka haluaa ottaa terveyden omiin käsiinsä

Naisten terveyspaketti – Hyvinvointi räätälöitynä 

Naisten terveyspaketti tarjoaa kattavan katsauksen naisen kehon tärkeisiin arvoihin, kuten veriarvoihin, hormonitasoihin ja vitamiinipitoisuuksiin. Selvitä esimerkiksi rauta-, B12- ja D-vitamiinivarastot, kilpirauhasarvot, tulehdusarvot ja kolesterolitasot. Tämän paketin avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä elämäntapamuutoksista ja omasta hyvinvoinnista. Naisten terveyspaketti on ihanteellinen lahja itsellesi, äidille, isoäidille, sisarelle tai ystävälle, joka haluaa panostaa terveyteensä.

Maksa-arvojen tutkimuspaketti – Terve maksa, terve elämä 

Maksa-arvojen tutkimuspaketti on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tarkistaa maksan terveyden. Tämä paketti sisältää useita maksan toimintaa kuvaavia testejä, kuten ALAT, AFOS, GT ja bilirubiini. Terve maksan toiminta on tärkeää elimistön yleisen terveyden ylläpitämiseksi, ja tarkistamalla maksa-arvosi voit tehdä tarvittavia muutoksia ruokavalioon ja elämäntapoihin.

Kilpirauhasen tutkimus – Tasapainoa keholle 

Kilpirauhasen tutkimuspaketti on ihanteellinen valinta, jos haluat tarkistaa kilpirauhasen toiminnan. Kilpirauhasen toimintahäiriöt voivat aiheuttaa monenlaisia oireita, ja tämän paketin avulla saat selkeän käsityksen kilpirauhasen tilasta. Paketti sisältää tyroksiinin (T4) ja tyreotropiinin (TSH) mittaukset, joiden avulla voit tunnistaa mahdolliset kilpirauhasen toimintahäiriöt ja tehdä tarvittavia muutoksia elämäntapoihin tai hakea hoitoa. 

Sukupuolitautitutkimus – Turvallisuutta ja rauhaa mielen

Sukupuolitautitutkimuspaketti on luotettava ja helppo tapa selvittää, onko sinulla tai kumppanillasi sukupuolitauti. Paketti sisältää testit yleisimpien sukupuolitautien, kuten klamydian, tippurin, kupan, HIV/AIDS:n, kondyloomien, genitaaliherpeksen ja Mycoplasma genitaliumin, diagnosoimiseksi. Tieto seksuaaliterveydestäsi antaa sinulle mielenrauhan ja mahdollistaa tarvittaessa oikea-aikaisen hoidon saamisen.

Sairaanhoitajan perustarkastus – Hyvä alku terveelliselle elämälle 

Sairaanhoitajan perustarkastus on helppo ja nopea tapa saada kattava käsitys yleisestä terveydentilasta. Tarkastus sisältää perusvitaalien, kuten verenpaineen, verensokerin, happisaturaation, pituuden ja painon, mittaukset sekä korvahuuhtelun. Perustarkastus antaa hyvän pohjan terveellisten elämäntapojen suunnittelulle ja toteuttamiselle.

Valitse juuri sinulle sopiva terveystarkastuspaketti ja ota ensimmäinen askel kohti terveempää elämää. Näiden pakettien avulla saat kattavan käsityksen kehosi tilasta, jolloin voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä hyvinvoinnin parantamiseksi. Terveystarkastuspaketit ovat myös erinomainen lahjaidea läheisille ja ystäville, jotka haluavat panostaa omaan terveyteensä.