Tarinamme

Heela Terveys Oy on Valviran hyväksymä sosiaali- ja terveysalan palveluita tarjoava yritys. Haluamme kehittää alaamme vastaamaan Suomen väestön moniulotteisia tarpeita terveyden ja hyvinvoinnin osalta.

Tarinamme alkoi vuonna 2014, kun Finnmedpro Oy perustettiin. Aloitimme tarjoamalla lääkäripalveluja kunnille ja yksityisille lääkäriasemille. Sittemmin nimi on muuttunut Heela Terveydeksi ja nykyään palvelumme kattavat kokonaisvaltaisemmin sote-alan eri osa-alueita. Henkilökuntaamme kuuluu yleis- ja erikoislääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Tänään meitä on yli 150 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Kahden kuvan hoitaja-aiheinen kollaasi

Vuonna 2020 avasimme lääkäriaseman Kannelmäkeen. Palvelumme kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut, terveydenhoitajan vastaanoton sekä laboratoriopalvelut. Lääkärikeskuksen lisäksi autamme kuntia, kaupunkeja ja yksityisiä yrityksiä välittämällä lääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia monipuolisiin tehtäviin ympäri Suomea.

Mielestämme kaikki ansaitsevat terveellisemmän elämän. Missiomme on tehdä se jokaiselle asiakkaalle mahdolliseksi, yksi kohtaaminen kerrallaan. Takaamme aina asiakkaillemme kiireettömän ja rauhallisen tapaamisen. Varaamme aikaa riittävästi ja kuuntelemme herkällä korvalla. Asetamme aina asiakkaan tarpeet edelle.

Visiomme on tarjota sote-alan palveluita, joissa ihminen kohtaa ihmisen. Näin voimme askel askeleelta muuttaa alaamme inhimillisempään suuntaan.

Toimintaamme ohjaavat seuraavat arvot:

Tasa-arvo
Empaattisuus
Kiireettömyys
Joustavuus