Ajankohtaista

Kotioptikot on meidän yhteistyökumppani – “nähdään kauas tulevaisuuteen”

Heela Terveys ja Kotioptikot tekevät yhteistyötä, jonka tarkoitus on kasvattaa toimivien kotihoidon palveluiden tietoisuutta. Yhteistyö tarjoaa asiakkaille etuja sekä silmien että yleisen terveyden hoidossa.

Mikä on Kotioptikot?

Kotioptikot on Suomen ensimmäinen kotipalveluihin erikoistunut optikkoyritys. Se haluaa tarjota optikkopalveluita ihmisille, jotka eivät muuten pääsisi kyseisten palveluiden piiriin. Yrityksen tavoite on tehdä optikkopalvelut saavutettaviksi ja esteettömiksi jokaiselle. 

“Tässä hengessä liikumme sinne, missä asiakas on. Olisi kyseessä palvelukoti, kuntoutuskeskus, oppilaitos tai asiakkaan oma koti. Toimintamme ytimenä on tarjota kiireetön ja miellyttävä optikkokokemus, joka on mukautettu aina asiakkaan erityistarpeiden mukaan. Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä, tukien juuri hänen ainutlaatuista elämäntilannettaan”, kertoo Kotioptikot verkkosivustollaan.

Optikko on asiantuntija

Optikko on asiantuntija, joka keskittyy näköön ja silmien terveyteen. Heidän erikoisosaaminen täydentää Heela Terveyden tarjoamia palveluita. Yhteistyö näiden kahden toimijan välillä avaa ovet monipuolisempaan ja kattavampaan hoitoon.

Kotioptikot on hyvä kumppani – “nähdään kauas tulevaisuuteen”

Yksi tärkeä osa-alue yhteistyössä on silmänpohjan tutkimukset. Optikko pystyy suorittamaan silmänpohjan tutkimuksen, joka voi havaita merkkejä vakavista sairauksista, kuten diabeteksesta tai verkkokalvon rappeumasta. Näiden sairauksien varhainen havaitseminen on elintärkeää, ja optikon rooli tässä prosessissa on korvaamaton.

“Me Heela Terveydellä koemme, että Kotioptikoiden konsepti on hyvä ja tärkeä. Tällaisten kotihoidon palveluiden tulee yleistyä, jotta kaikki apua tarvitsevat saavat apua ajoissa. Me nähdään kauas tulevaisuuteen”, kertoo Heela Terveyden ylilääkäri Abdiwahid Alibeto.

Kaikenkaikkiaan Heela Terveys pyrkii tekemään yhteistyötä sellaisten toimijoiden kanssa, jotka pystyvät sekä tarjoamaan merkittäviä etuja asiakkaille että parantamaan heidän elämänlaatua. Kotioptikot pystyvät tuottamaan korvaamattomia palveluita ihmisille, jotka eivät pysty liikkumaan perinteiselle silmäoptikon toimipisteelle. Näin ollen Kotioptikot on hyvä kumppani Heela Terveydelle.

Kotioptikot on hyvä kumppani - 1
Kotioptikot on hyvä kumppani - 2