Hoivapalvelut

Tarjoamme kunnille, sairaanhoitopiireille ja yksityisille yrityksille osaavia ja luotettavia sote-alan ammattilaisia. Henkilöstöömme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Kartoitamme henkilöstön osaamisen ja taustat huolellisesti aina ennen työsuhteen aloittamista. Kauttamme voit luoda toimivan varahenkilö- ja osaajapoolin niihin tilanteisiin, jolloin oma henkilöstö on poissa.

Sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijamme ovat suorittaneet vähintään 120 opintopistettä tutkinnostaan. Hoiva-avustajamme ovat suorittaneet vähintään 60 opintopistettä lähi- tai sairaanhoitajan tutkinnostaan.

Työnantajana meille on ensisijaisen tärkeää, että meillä viihdytään. Avoin ja positiivinen kulttuuri sekä toista arvostava asenne ovat kaiken toimintamme ytimessä. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja huolehdimme, että työntekijämme voivat hyvin.

Milloin kannattaa vuokrata henkilöstöä?

Tarvitsetko sijaisen, apuja ruuhkahuippuihin tai oman henkilöstön koulutusjakson ajaksi? Meiltä saat hoitajan avuksi joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla.

Minne henkilöstöä voi vuokrata?

Kauttamme voit vuokrata sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia kunnille, kaupungeille ja yksityisiin yrityksiin. Toimipaikkoja voivat olla mm. kotihoidon yksiköt, palvelutalot, hoivakodit, terveyskeskukset, sairaalat ja päiväkodit.

Miten voin vuokrata henkilöstöä?

Hoitajan vuokraaminen onnistuu parhaiten soittamalla henkilöstöpalveluiden tiimille numeroon 050 9110963 tai sähköpostilla rekry@heelaterveys.fi

Lääkärivuokraus

Tarjoamme monipuolisia lääkärivuokrauspalveluja sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen tarpeeseen. Paikan päällä tehtävän työn lisäksi lääkärimme voivat sovittaessa tehdä työtä myös etäyhteyden avulla. Hoidamme rekrytointiprosessit vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Heela hoivapalvelut 
Puh. 050 9110 963
rekry@heelaterveys.fi

Meillä työtäsi arvostetaan ja siitä maksetaan hyvin!