Avoimet työpaikat

Lähihoitaja & asiakaspalvelijaMikä on Heela Terveys?

Heela Terveys Oy on vuonna 2014 perustettu sosiaali- ja terveysalan palveluita tarjoava yritys. Se tarjoaa palveluita kahdella lääkäriasemalla, jotka sijaitsevat Helsingin Kannelmäessä ja -Itäkeskuksessa. Sen henkilökuntaan kuuluu yleis- ja erikoislääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Heela Terveys Oy on Valviran hyväksymä sosiaali- ja terveysalan palveluita tarjoava yritys.

Työtehtävät ja työaika

Tulet työskentelemään lääkäriaseman ajanvaraus- ja vastaanotto-tiskillä. Sinun on mahdollista kasvattaa palvelujen kehittämiseen ja omaan työhön. Työajat painottuvat arkipäiville, jolloin työaika sijoittuu pääsääntöisesti kello 07:30-20:00 välille.

Uuden työntekijän rooli

Olet tärkeässä roolissa toimintamme kehittämisessä ja vaikutat omalla panoksellasi vastaanoton ja ajanvarauksen toimintaan. Meillä pääset työskentelemään kunnianhimoiseen tiimiin, jolle asiakkaiden hyvinvointi ja palveluiden laatu ovat keskiössä.

Tarjoamme sinulle

  • Tuntipalkka 15€/h + lisät.
  • Joustavat työtunnit.
  • Viihtyisän työpaikan sekä innostuneen ja yrittäjähenkisen työyhteisön.
  • Mahdollisuuksia vaikuttaa palvelujen kehittämiseen ja omaan työhön.
  • Mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista.

Mitä toivomme sinulta

Olet sote-alan opiskelija, sinulla on sote-alan koulutus tai sinulla on kokemusta sote-alalta. Sovit meille, jos ymmärrät erinomaisen asiakaskokemuksen tärkeyden ja olet hyvä tiimipelaaja. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen taidon tulee olla vähintään tyydyttävällä tasolla, ruotsin kielen taidosta iso plussa. Aikaisempi kokemus ajanvaraus- ja vastaanottotyöstä katsotaan eduksi. 

Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla viimeistään 15.5. potilasasiamiehelle, Huda Youssuf, osoitteeseen huda.youssuf@heelaterveys.fi. Lisätietoja saat toimistoaikojen puitteissa numerosta +358 50 501 1318.

Muita avoimia työpaikkoja Heelalla